Αντιπροσωπίες

YALCO BRANDS:

 

ΙΩΝΙΑ
Η ΙΩΝΙΑ ιδρύθηκε το 1972. Στην πραγματικότητα όμως, η ιστορία της είναι πολύ πιο μακρόχρονη, αφού η ΙΩΝΙΑ δημιουργήθηκε ως συνέχεια του εργοστασίου ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1909. Χρησιμοποιούσε πρώτες ύλες που έφταναν από το νησί της Μήλου και αναδείχθηκε σε μία από τις πιο αναγνωρισμένες, για την ποιότητα των προϊόντων τους, βιομηχανίες hard-paste πορσελάνης και φαγεντιανής στη Μεσόγειο.
Στη διάρκεια της πορείας της, η ΙΩΝΙΑ έδειξε αυστηρή προσήλωση στην παραγωγή προϊόντων άριστης ποιότητας και προσιτής τιμής. Έτσι, αναδείχθηκε σε ηγέτη της ελληνικής αγοράς οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού ειδών πορσελάνης. Επιπλέον, ξεχώριζε πάντα για το design των συλλογών της, το οποίο αναλάμβαναν διακεκριμένοι έλληνες ζωγράφοι και καλλιτέχνες. Τα τελευταία 15 χρόνια, η ΙΩΝΙΑ ανάπτυξε δίκτυο καταστημάτων λιανικής στην Ελλάδα, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την γκάμα των προϊόντων της με ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, είδη κουζίνας και αξεσουάρ τραπεζιού. Το 2011, το εμπορικό σήμα ΙΩΝΙΑ και το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής περιήλθαν στην YALCO - Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε.
FEST
Αντικολλητικά σκεύη ποιότητας από αλουμίνιο. Ασφαλής αντικολλητική επικάλλυψη με την εγγύηση της Dupont. Τα αντικολλητικά σκεύη FEST παράγονται στην Ελλάδα.
Η συλλογή της Fest περιλαμβάνει:
Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα σκεύη 18/10 και χύτρες ταχύτητος. Πλήρης σειρά εργαλείων κουζίνας και αξεσουάρ καθώς και σειρά ηλεκτρικών συσκευών με υψηλές προδιαγραφές και εγγύηση στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα.
  BOCCA 
Οικιακά είδη υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.
FORUM
Οι σειρές που ανήκουν στη YALCO περιλαμβάνουν μαχαιροπίρουνα, ανοξείδωτα δοχεία (θερμός), αξεσουάρ κουζίνας με εξαιρετικό design και μεγάλη ποικιλία ειδών για κάλυψη διαφόρων χρήσεων. Ευκολία στη χρήση και διαχρονικότητα.
FULTON
Η σειρά μικρών ηλεκτρικών συσκευών FULTON (καφετιέρες, μίξερ κ.λ.π.) που δημιουργήθηκε από την YALCO, διακρίνεται για τον εργονομικό σχεδιασμό και την αξιοπιστία της.
DYNAMIX
Μία από τις μάρκες της YALCO, leader στα προϊόντα παρασκευής καφέ frappe.
EVANS & TAYLOR
Καλωσήρθατε στον κόσμο της νέας συλλογής προϊόντων Evans & Taylor. Μοναδικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με χαρούμενα χρώματα και μοντέρνα σχέδια σε προσιτές τιμές, που θα αλλάξουν την καθημερινή εικόνα του τραπεζιού σας και θα αποτελέσουν ιδανικές λύσεις για δώρα. Με τα προϊόντα Evans & Taylor, απολαύστε τη μοναδικότητα της κάθε στιγμής, ξεκινώντας από την απλή προετοιμασία ενός γρήγορου φαγητού μέχρι το στρώσιμο ενός επίσημου δείπνου.
Η σειρά Evans & Taylor έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της με επιτυχία σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2006 από την εταιρία YALCO, που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας της. Το ιδιαίτερο στήσιμο των προϊόντων Evans & Taylor πάνω στα ειδικά κατασκευασμένα stand, σε συνδυασμό με την προσεγμένη συσκευασία, καταφέρνουν να ικανοποιήσουν και να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Παράλληλα, ακολουθώντας τις ανάγκες των σύγχρονων νοικοκυριών, η συλλογή Evans & Taylor ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, εμπλουτίζεται και εναρμονίζεται με τις νέες τάσεις της μόδας. Τέλος, φιλοδοξία μας είναι η σειρά Evans & Taylor να ξεχωρίσει με την υψηλή ποιότητα, την απαράμιλλη αισθητική της και να καταφέρει να κερδίσει μελλοντικά το ευρύ κοινό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
GLOBAL GASTRONOMY
Μεγάλη συλλογή επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

 

« επιστροφή