Αντιπροσωπίες

 

SAN MIGUEL
Το μεγαλύτερο εργοστάσιο προϊόντων ανακυκλωμένου γυαλιού στην Ισπανία. Παρέχει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε είδη δώρου και χαρακτηρίζεται από την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. 
SCANPAN
Δανέζικο εργοστάσιο ειδικευμένο στα αντικολλητικά σκεύη. Σκεύη άριστης ποιότητας και αισθητικής με το πρωτοποριακό κεραμικό τιτάνιο πατέντα του οίκου κάνοντας το όνομα Scanpan συνώνυμο της εγγύησης ποιότητας και αντοχής.
SELTMANN
Ο γερμανικός οίκος Seltmann, με την πολυετή εμπειρία του, προσφέρει νοσοκομειακά προϊόντα πορσελάνης, αξεπέραστης αντοχής και ποιότητας. Η ακρίβεια των διαστάσεων, οι αυστηρές προδιαγραφές, καθώς και μια πολύ μεγάλη ποικιλία από συμπληρωματικά αντικείμενα, καθιστούν βέλτιστη τη χρήση των ειδών ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες.
SICO
Η SICO δραστηριοποιείται από το 1951 και είναι παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή συστημάτων διαχείρισης χώρου. Ειδικεύεται στην παραγωγή εξέδρων, dancing floors, τραπεζιών και service trolleys.
SOGA
Ιαπωνικός οίκος με γυάλινα είδη δώρων.
SUNNEX
Κινέζικη εταιρία με ανοξείδωτα επιτραπέζια σκεύη και μεγάλη γκάμα προϊόντων σερβιρίσματος που απευθύνεται στον κλάδο του catering.

 

« επιστροφή