Αντιπροσωπίες

 

 

  RAK PORCELAIN
Ο οίκος RAK Porcelain είναι μέλος του ομίλου εταιριών Rak Ceramics. Από την ίδρυση του ομίλου το 1991, ο επιτυχής συνδυασμός της επαγγελματικής πείρας, η δημιουργικότητα καθώς και η απαράμιλλη τεχνογνωσία έχει ωθήσει την RAK σε μια ηγετική θέση στον κλάδο της πορσελάνης.

Μαζί με τους επαγγελματίες του κλάδου που γνωρίζουν ότι ο κατάλληλος επιτραπέζιος εξοπλισμός προσθέτει αξία στις υπηρεσίες τους, ο οίκος RAK στοχεύει στην συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών του.

Οι καινοτόμες συλλογές επιτραπέζιων ειδών, μελετημένες για χρήση ειδικά από επαγγελματίες του κλάδου εστίασης, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία στο χειρισμό, την αντοχή στην σκληρή χρήση και τις μεταβολές θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας έτσι συνολικά την αντοχή στον χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τις περισσότερες σειρές που διαθέτει ο οίκος RAK, προσφέρεται περιορισμένη εργοστασιακή εγγύηση ενάντια στο «ξεφλούδισμα» (Anti-Chip Guarantee – βλ. σχετικό σήμα σε κάθε σειρά).

Σημ: Η εργοστασιακή εγγύηση “RAK Anti-Chip Guarantee” καλύπτει συγκεκριμένες σειρές εφόσον η χρήση των προϊόντων είναι η ενδεδειγμένη. Δεν καλύπτεται θραύση ή φθορά που έχει προκληθεί από κακή ή μη κανονική χρήση των προϊόντων.
RCR CRISTALERIA ITALIANA SPA
Ιταλικός οίκος με κρυστάλλινα είδη, ποτήρια, ανθοδοχεία, καράφες που φημίζεται για το design και την υψηλή ποιότητα.
REVOL
Γαλλικός οίκος ηγέτης στον σχεδιασμό και την κατασκευή πορσελάνινων σκευών μαγειρικής και άλλων αντικειμένων.
ROY KIRKHAM
Αγγλικό εργοστάσιο που παράγει κούπες και φλιτζάνια. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας αγγλική πορσελάνη bone china.

 

 

« επιστροφή