Αντιπροσωπίες

 

G.A.T.
Καφετιέρες εσπρέσο μη ηλεκτρικές με εξαιρετικό design και μεγάλη ευκολία στη χρήση.
GIES
O μεγαλύτερος κατασκευαστής κεριών στην Γερμανία και ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές κεριών στην Ευρώπη με αυτοματοποιημένη παραγωγή και εξαιρετική ποιότητα. Αναγνωρίζεται για τη μεγάλη ποικιλία, την πρωτοτυπία και την ταχύτητα παράδοσης.
GIO’STYLE
Η εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των ειδών camping και ένα όνομα συνώνυμο με τα πλαστικά είδη οικιακής χρήσης. Η συγκεκριμένη Ιταλική εταιρία συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία και καινοτομίες, πρωτοτυπία και λειτουργικότητα.
GLOBAL
Φημισμένα επαγγελματικά μαχαίρια Ιαπωνίας, κατασκευασμένα από το καλύτερο ανοξείδωτο ατσάλι, προσεκτικά σχεδιασμένα και ζυγισμένα για να διασφαλίζουν την τέλεια ισορροπία κατά τη χρήση.
Αποτελούν μια μοναδική συλλογή μαχαιριών κουζίνας καλύπτοντας τις πιο απαιτητικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία. Τα μαχαίρια Global τα προτιμούν σήμερα στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.
GLS
Η ελληνική εταιρία GLS παράγει γυάλινα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα με την μέθοδο fusing. Όλα είναι κατασκευασμένα στο χέρι και αποτελούν μία ξεχωριστή πρόταση για τους λάτρεις του αυθεντικού και της λεπτομέρειας.
GUARDINI
Ιταλικός οίκος ειδικευμένος στην ζαχαροπλαστική. Φόρμες και αξεσουάρ ζαχαροπλαστικής που ικανοποιούν όλους τους επίδοξους ζαχαροπλάστες.
GUY DEGRENNE
Η Guy Degrenne είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός ανοξείδωτων ειδών στον κόσμο, η οποία δραστηριοποιείται από το 1948. Μαχαιροπήρουνα, είδη buffet και αξεσουάρ τραπεζιού χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και design.

 

« επιστροφή