Υαλικά

Στην κατηγορία των Γυάλινων Ειδών, η Yalco προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού. Έχει πλούσια συλλογή σε μηχανοποίητα και χειροποίητα γυάλινα και κρυστάλλινα αντικείμενα, τόσο σε χρηστικά όσο και σε διακοσμητικά και είδη δώρου.

Σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο μεγάλους οίκους του κόσμου παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε ζήτηση.

ARC International

Ο Γαλλικός οίκος Arc International, είναι ο μεγαλύτερος παγκοσμίως παραγωγός κρυστάλλινων και γυάλινων επιτραπέζιων ειδών. Ευρέως είναι γνωστός από τις μάρκες Luminarc, Crystal D' Arques και Arcoroc. Η ημερήσια παραγωγή του εργοστασίου ανέρχεται περίπου σε 1.500 τόνους, το δε 60% της παραγωγής του εξάγεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Άριστη ποιότητα, φίνος σχεδιασμός και ελκυστικές συσκευασίες χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της συλλογής του.

Pasabahce

Η εταιρία αυτή βρίσκεται στην Τουρκία και κατατάσσεται στην δεύτερη θέση παραγωγής γυαλιού στην Ευρώπη. Η ημερήσια παραγωγή της ανέρχεται σε 800 τόνους με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο.

RCR

Ιταλικός οίκος με κρυστάλλινα είδη, ποτήρια, ανθοδοχεία, καράφες που φημίζεται για το design και την υψηλή ποιότητα.

Walther Glass

Η εταιρία κατέκτησε την διεθνή αγορά με την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των κρυστάλλινων και γυάλινων ειδών δώρου. Είναι η μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα της Γερμανίας στον κλάδο της με εξαγωγές σε ολόκληρο τον κόσμο.

SCHOTT ZWIESEL

Η Γερμανική παρουσία στο χώρο του ποιοτικού ποτηριού για επαγγελματική χρήση. Είναι ήδη τοποθετημένη στις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων 5 αστέρων.

Bohemia

Το πιο γνωστό όνομα στο χώρο των κρυστάλλων. Ποτήρια, ανθοδοχεία, στακτοδοχεία, κούπες και άλλα επιτραπέζια είδη που χαρακτηρίζονται από την άριστη ποιότητα και την υψηλή αισθητική και κατασκευάζονται στα εργοστάσια που βρίσκονται στην φημισμένη περιοχή της ΒΟΗΜΙΑΣ.

Marinex

H δεύτερη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στον κόσμο, στα γυάλινα πυρίμαχα σκεύη κουζίνας.