Διοίκηση

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Σ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Δ/ΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΗΛΙΑΣ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Σ. Κωνσταντίνου, Πρόεδρος,
γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1943, αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του στο International Marketing Institute στη Βοστόνη (Μασαχουσέτη, Η.Π.Α).
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος
, γεννήθηκε το 1975. Αποφοίτησε από το Κολέγιο Αθηνών το 1993. Σπούδασε Διεθνές Εμπόριο και Επικοινωνία με δευτερεύον μάθημα τα Γαλλικά και αποφοίτησε από το Stonehill College στη Βοστώνη Μασαχουσέτης στις Η.Π.Α. Το 1997 υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό με ειδικότητα στα συστήματα αποθήκευσης. Το 1999 άρχισε να εργάζεται στην YALCO και πέρασε από όλα τα τμήματα της Εταιρίας ενώ ταυτόχρονα ενασχολούνταν με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρίας.
ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

Γεώργιος Μακρής, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου
, γεννήθηκε το 1941. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έκανε το μεταπτυχιακό του στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Από το 1969 έως το 1985 εργάστηκε στο συγκρότημα εταιριών ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗ ως Λογιστής, Προϊστάμενος χρηματοοικονομικού τμήματος και από το 1980 ως Οικονομικός Διευθυντής. Από το 1985 έως το 1990 στην εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΔΗΡΟΚΡΑΜΑΤΑ Α.Ε. ως Οικονομικός & Διοικητικός Διευθυντής. Στην YALCO εργάζεται από το 1991. Έως τις 31/01/2008 κατείχε τη θέση του Οικονομικού Δ/ντή ενώ από 01/02/2008 εκτός από Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. διατηρεί την εποπτεία των Οικονομικών Υπηρεσιών και των Τμημάτων Εταιρικών Ανακοινώσεων και Εξυπηρέτησης Μετόχων.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Γεώργιος Παππάς, Εμπορικός Διευθυντής
. Γεννήθηκε το 1956, έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις οικιακών ειδών από το 1975. Στην YALCO εργάζεται από το 1980 στο Τμήμα Πωλήσεων, του οποίου ανέλαβε Διευθυντής το 1989.
ΗΛΙΑΣ ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ηλίας Μαλανδρής, Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών
. Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (Queen Mary & Westfield College), ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε Λογιστική και Χρηματοοικονομία (MSc Accounting & Finance) από το London School of Economics & Political Sciences. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε εγνωσμένης αξίας ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες όπως η Deloitte & Touche και η Kantor Management Consultants. Στη συνέχεια εργάστηκε ως Corporate Development Manager, Υπεύθυνος για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης/ανάκαμψης στα Ελληνικά Ναυπηγεία για λογαριασμό της Thyssen Krupp Marine Systems. Στην YALCO ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2008 σε Business Development Manager έως την 30η Απριλίου 2009 που ανέλαβε την Διεύθυνση Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

Γεώργιος Βασιλάκης, Διευθυντής Εργοστασίου.
Την διοίκηση του Εργοστασίου και των εγκαταστάσεων της Εταιρίας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, έχει αναλάβει ο κ. Βασιλάκης Γεώργιος. Ο κ. Βασιλάκης, είναι Χημικός Μηχανικός (ΕΜΠ), κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας), και διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην διοίκηση μεγάλων παραγωγικών μονάδων.