Ηλεκτρικά

H σειρά μικρών ηλεκτρικών συσκευών της YALCO απαρτίζεται από σημαντικά brands όπως ΒLACK & DECKER, DYNAMIX, FEST, FULTON με μία πληθώρα συσκευών που συνδυάζουν ποιότητα και τιμή, καλύπτοντας στο σύνολό τους τις απαιτήσεις ενός νοικοκυριού.

Ένα από τα σημαντικότερα brands, η BLACK & DECKER, γνωστή παγκοσμίως για το μοναδικό επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της στο χώρο των μικρών ηλεκτρικών συσκευών, προσφέρει πλήρη γκάμα συσκευών συνώνυμη της ποιότητας και του μεγάλου ονόματός της. Η καινοτόμος BLACK & DECKER δε σταματά να δημιουργεί νέες συσκευές και με αυτές νέες τάσεις στην παγκόσμια αγορά.

Ηγετική θέση κατέχει η μάρκα DYNAMIX με το γνωστό της Frappedizer που είναι συνώνυμο με ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα των Ελλήνων: τον καφέ φραπέ. Η συλλογή απαρτίζεται από διάφορα μίξερ με βάση και μίξερ χειρός που έχουν κατασκευασθεί ειδικά για την παρασκευή καφέ και καλύπτουν κάθε ανάγκη: για το σπίτι, τη δουλειά, τα ταξίδια. Η χρήση τους όμως δεν περιορίζεται στον καφέ φραπέ – είναι κατάλληλα και για την παρασκευή διαφόρων ελαφρών μιγμάτων όπως σάλτσες, μαρέγκα, παιδικές κρέμες, διάφορα κοκτέιλς, μιλκ σέικ κτλ.

Το 2006 η YALCO θέλοντας να «βάλει τη μάρκα FEST στην πρίζα», δημιούργησε μία σειρά μικρών ηλεκτρικών συσκευών με υψηλές προδιαγραφές και εγγύηση στην ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Οι συσκευές FEST έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμβαδίζουν με τις τάσεις τις εποχής και να αποτελούν το σύμμαχό σας στις καθημερινές εργασίες μέσα στο σπίτι.

Μία άλλη γνωστή μάρκα που έχει μπει στα νοικοκυριά των Ελλήνων είναι οι συσκευές FULTON. Μία συλλογή που προσφέρει ποιότητα σε προσιτή τιμή.

H YALCO παρέχει πλήρη κάλυψη για το σύνολο των ηλεκτρικών της συσκευών, έχοντας ένα μεγάλο δίκτυο εξουσιοδοτημένων κέντρων Σέρβις σε όλη την Ελλάδα.